Contacteer ons: [email protected]
 • Taal
 • Hoe maak ik een drinkfles schoon?

  43 weergaven  November 25, 2022
  1. Regelmatig uitspoelen en schoonmaken Als je je drinkfles regelmatig schoonmaakt, kan je er zonder zorgen uit drinken. Glas maakt het heel gemakkelijk om restjes van fruitsap, thee of andere draken te verwijderen. Ook al lijkt de fles schoon na het uitspoelen, het is toch aangeraden om hem goed te wassen met een borstel of eens in de vaatwasser te zetten. Dit voorkomt bacterien en geurtjes :-)
  2. Schoonmaken met een borstel en wasmiddel Ben je thuis of op kantoor? Zorg dat je een flessenborstel bij de hand hebt. Wij bieden de flessenborstel van Carry Bottles aan zodat je in elke rand, hoek of spleet komt. Vul met water en een drup wasmiddel en schrobben maar! Na het schrobben een paar keer vullen met schoon water, schudden en leegmaken. Herhaal dit proces een paar keer en laat je fles hierna drogen.
  3. Laat je fles drogen en laat hem open als je hem in de kast zet Net zo belangrijk als het schoonmaken is het drogen en opbergen van je fles. Geef bacteriën geen kans en laat je fles ondersteboven uitlekken en drogen. Na het drogen kan je je fles in de kast zetten, maar laat hem open! Zo kan de lucht er vrij aan en vormen er zich geen vieze geurtjes.
  4. Schoonmaken in de vaatwasser Heb je geen zin om je drinkfles schoon te maken met een flessenborstel? Dan kan je de Max & Millie drinkflessen ook in je vaatwasser plaatsen (dat doen wij ook). Natuurlijk blijft de voorkeur om gebruik te maken van de flessenborstel, deze raakt overal terwijl de stralen van je vaatwasser niet overal raken.

  Vond je deze vraag/antwoord nuttig?

  Related Questions

  Je krijgt je pakketje via:

  Betalen doe je met: